9 Yksinkertaista tekniikkaa tarrojen lukemiseen

9 Yksinkertaista tekniikkaa tarrojen lukemiseen

Tämä osa koostuu kuluttajille tarjottavista yhteystiedoista, jotka koskevat tuotteita. Sitä ei ehkä ole kaikissa huumeiden faktoja koskevissa etiketeissä. Reseptilääkkeen etiketit ovat monimutkaisempia kuin OTC -lääkkeet. Asiakasraporttien mukaan yli puoli miljoonaa amerikkalaista tulkitsee reseptilääkkeitä vuosittain väärin. FDA ei säätele lääkkeitä huumekaupoista.

Reseptilomakkeet voivat sisältää varoitustarrat. Kuluttajaraportit Työntekijät täyttivät varfariinien reseptit eri apteekkeissa ja huomasivat, että Targetista, Walgreensistä, CV: stä, Costco: sta ja Walmartille sisältyivät erilaisia ​​varoituslajikkeita samaan reseptiin. Walmart ei koostunut varoituksesta ensimmäisestä pyrkimyksestä täyttää resepti.

"Jos reseptilomakkeet olivat vakioita, saatamme välttää monia epäjohdonmukaisten merkintöjen aiheuttamia kysymyksiä."Huumeiden merkinnät voivat vaihdella huumekaupasta riippuen. Reseptilääketuotteiden pakkauksiin painettu lääkkeen etiketti ei ilmoita sinulle kaikkia lääkkeen turvallisuustietoja, joten apteekit tarjoavat sinulle huumekaupan tietolomakkeen.

Lue lääkkeen etiketti – tiedä annos aloittelijoille

Apteekkitietolevyillä on vakiokäyttö-, varoitus- ja sivuvaikutustiedot, mutta ne voivat olla riittämättömiä. Siitä huolimatta huumekaupan tietolomake ei ehkä ole valmis, totesi DR. Michael Carome, julkisen henkilön terveystutkimusryhmän johtaja. "Monissa [reseptilääkkeissä] on apteekkitietolomakkeita, ja tyypillisesti FDA ei ole tutkinut näitä tietolomakkeita", Carome totesi.

FDA: n mukaan hyväksytty reseptitiedot, joita kutsutaan myös nipun insertiksi. Suositustiedot ovat useita sivuja pitkiä, voi sisältää noin 17 osaa, ja sen tarkoituksena on auttaa toimittajia suosittelemaan lääkitystä asianmukaisesti. Muita näitä tietoja koskevat nimet sisältävät asiantuntija -merkinnät, suunnitelman lisäys ja määräävät tiedot.

Perustuu ihmisen tietoihin mahdollisuuksien mukaan tarkkaa ja informatiivinen on yhteenveto lääkkeen tehokkaasta ja turvallisesta käytöstä ei tee vaatimuksia tai ehdottaa käyttöä, jos todisteet puuttuvat, ei ole vääriä, harhaanjohtavia tai markkinoinnin määräämistietoa voi olla monimutkaisempaa tarkistettavaksi , se sisältää kuitenkin enemmän perusteellisia tietoturvatietoja kuin apteekkilääkekerroin tai yksityiskohdat.

Reseptilääkkeiden lyhenteiden ymmärtämisestä

Jos sinulla on vaikeuksia analysoida reseptilääkkeitä, lääkäri tai apteekki voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin olennaista tietoa. Vuonna 2006 FDA julkaisi lopullisen ohjeen, joka muutti tuotemuotoa, jotta terveydenhuollon asiantuntijoiden olisi helpompaa. "Etiketti on nyt jaettu suositustietojen, koko määräämistietojen (FPI) ja FPI: n sisältöön", Hobeika sanoi.

Huumeiden kutsu. Todella ensimmäinen osa ilmoittaa sinulle huumeiden nimen. Se paljastaa sinulle tuotemerkin, yleisen nimen tai aktiivisen aineosan suluissa. Tämä alue myös kertoo sinulle, mikä kaava se on (injektio, suullinen ja niin edelleen) ja vuoden FDA hyväksyi huumeen.

Jos lääkkeelle on musta laatikko varovaisuus, se on sivun yläosassa. Pakotettu varoitus tarjoaa tärkeimmät turvallisuustiedot lääkkeestä. Coumadinin tapauksessa se varoittaa suuren tai tappavan verenvuodon uhasta. Nykyiset suuret muutokset. Mustan laatikon alla oleva varovaisuus on lueteltu, löydät mahdolliset merkittävät muutokset reseptilääkkeisiin ja päivämäärään, jolloin ne tehtiin.

Paras opas kaksoiskielelle, suuret tulostusmerkit – ScriptView Solutions

Jos olet käyttänyt samaa lääkitystä jonkin aikaa, on hyvä idea tutkia tätä https://online-apteekki.com/geneerinen-zithromax-azithromycin/ aluetta säännöllisesti nähdäksesi, onko tosiasiallisesti ollut uusia varoituksia. Tätä osaa ei sisälly jatkuvasti. Merkinnät ja käyttö. Tässä osassa todetaan kaikki ehdot, jotka FDA on tosiasiallisesti hyväksynyt lääkkeen hoidettaessa.

לבונטין 7, בר ומועדון הופעות

רח' לבונטין 7, תל אביב